duminică, 29 mai 2022
AcasăNewsletterCaz rezolvat de polițistul care nu a oprit crimele din Bacău: o...

Caz rezolvat de polițistul care nu a oprit crimele din Bacău: o femeie cu tocuri deranja vecinii

Comisarul Adrian Tuluc conducea Inspectoratul de Poliție Bacău în momentul în care un pensionar a luat ostatici și a ucis două persoane cu un cuțit. Fatal: experiența lui Tuluc era zero.

Șeful Poliției Bacău, chestorul Vasile Oprișan, era liber, luni – 1 martie, după ce mama sa murise cu doar o zi înainte (duminică). Acesta a pregătit luni înmormântarea mamei, care a avut loc marți, 2 martie. În momentul atacului din Onești, la comandă IPJ Bacău, se află adjunctul șef, comisarul șef de poliție, Adrian Tuluc.

Chestorul Vasile Oprișan este șef al IPJ Bacău din anul 2009, scrie bacau.net. Adrian Tuluc a arătat, pentru adevarul.ro care este experiența sa în poliție.

„La mine ajung cele mai haioase speţe. Doamnele care merg cu pantofii cu toc pe gresie şi deranjează vecinii de la etajele inferioare sau care trag apa la toaletă prea des, femei răpite de extratereştri, injectate, otrăvite sau intoxicate. Devii un fel de moaşă comunală…

Doi ani mai târziu a început implementarea conceptului «Poliţia de Proximitate» şi pot să spun că sunt părintele acestui concept la nivelul judeţului Bacău. Mi-a plăcut ideea, mai ales că se apropia foarte mult de profilul meu, comunicarea cu oamenii, şi am acceptat să mă ocup de acest compartiment“, a spus Tuluc.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE