sâmbătă, 27 noiembrie 2021
AcasăNewsletterCazul doctoriţei Flavia Groşan: Societatea Română de Pneumologie se distanţează de declaraţiile...

Cazul doctoriţei Flavia Groşan: Societatea Română de Pneumologie se distanţează de declaraţiile ei, controversatul deputat Mihai Lasca o susţine

Preşedinta Societăţii Române de Pneumologie, Roxana Nemeş, a transmis, printr-o notă internă, că organizaţia profesională se distanţează de declaraţiile făcute în spaţiul public de doctoriţa Flavia Groşan din Oradea, după ce aceasta a susţinut că a vindecat peste 1.000 de oameni de Covid cu un tratament minimal, dar mai ales că în spitale bolnavii cu Sars-CoV-2 ar fi îmbolnăviţi şi, mai rău, chiar omorâţi.

 „Având în vedere ultimele declaraţii ale dnei dr. Flavia Groşan, medic pneumolog Oradea, referitor la tratamentul pacienţilor diagnosticaţi cu Covid-19, Societatea Română de Pneumologie se distanţează faţă de aceste declaraţii care sunt neconforme cu protocoalele şi recomandările internaţionale şi româneşti”, se arată în document.

Preşedinta Societăţii Române de Pneumologie le transmite colegilor ei să respecte „indicaţiile” în ceea ce priveşte infecţia cu acest virus.

„Pe această cale recomandăm tuturor pneumologilor români să respecte indicaţiile privitoare la diagnosticul şi terapia infecţiei cu Sars-Cov-2, precum şi ale complicaţiilor ulterioare pulmonare, conform protocoalelor legale existente în vigoare”, a transmis Nemeş.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE