Cazul Pantelimon. Emanuel Ungureanu: „Corpul de Control al premierului caută potcoave de cai morți la Ministerul Sănătății” | Monitorul de Cluj

Data:

spot_img

Cazul Pantelimon. Emanuel Ungureanu: „Corpul de Control al premierului caută potcoave de cai morți la Ministerul Sănătății”.

În urma scandalului privind decesele suspecte de la Spitalul „Sf. Pantelimon” din București, Marcel Ciolacu a trimis Corpul de control la Ministerul Sănătății pentru cercetări.

Fostul deputat de Cluj, Emanuel Ungureanu, vicepreședinte al Comisiei de Sănatate din Camera Deputaților, critică modul în care au fost derulate investigațiile în cazul deceselor de la Spitalul „Sf. Pantelimon” din Capitală.

Citește și: Director la Sf Pantelimon despre angajatele care au sesizat procuratura: „În fiecare zi în care profesează, defăimează ireversibil imaginea profesională a medicilor din întreaga țară”

Verificările ar fi fost „superficiale”

Vicepreședintele Comisiei de Sănatate din Camera Deputaților, Emanuel Ungureanu, suține că în cazul investigațiilor făcute de Coprul de control al Ministerului Sănătății, în aprilie 2024, nu a existat niciun ordin semnat de ministrul Alexandru Rafila în acest sens.

Mai mult, verificările ar fi fost „superficiale” și s-ar fi rezumat la intimidarea celor care ar fi semnalat morțile suspecte din secția ATI a spitalului. 

Citește și: Știință, nu pseudoștiință. Sofia, la 102 ani, ia lecții de astronomie de la o profesoară din Elveția. Vrea să afle de unde vine încălzirea globală și dacă stelele dispar

„Ordinul lui Rafila care NU EXISTĂ (…). Rafila a recunoscut ieri, oficial, că nu a trimis niciun Corp de Control la Spitalul Sfântul Pantelimon care să investigheze moartea suspectă a 20 de bolnavi în 48 de ore! Incredibil, dar adevărat!

Pe Rafila l-a interesat cine și de ce se ceartă într-un spital în care mureau mai mulți pacienți ca soldații de pe front! Rafila a acționat simplist, superficial”, notează fostul deputat de Cluj, Emanuel Ungureanu.

Continuarea în Monitorul de Cluj

Citește și: Abuzurile sexuale și vidul procedural din universitățile românești. Adela Alexandru | INTERVIU

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: monitorulcj.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

De ce refuză părinții să semneze „Contractul educațional”? Precizările ISJ Iași | Ziarul de Iași

De ce refuză părinții să semneze „Contractul educațional”, deși...

Prefectul județului Galați cere avizul pentru declararea stării de alertă

Prefectul județului Galați, Andreea-Anamaria Naggar, a solicitat ministrului Afacerilor...