sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăNewsletterCazul preotului sinucigaş: conflictul deschis dintre soţia părintelui şi soacră, în instanţă

Cazul preotului sinucigaş: conflictul deschis dintre soţia părintelui şi soacră, în instanţă

Soţia preotului Imanuel Liviu Crauciuc, bărbatul de 42 de ani care şi-a pus capăt zilelor în cursul zilei de joi, 10 decembrie, în Iaşi, a intentat divorţ astă-vară. Procesul privind separaţia celor doi urma să fie judecat de către magistraţii de la Judecătorie, care nu au stabilit până la acest moment nici măcar primul termen de judecată.

Dincolo de procesul de divorţ, care presupune şi împărţirea bunurilor familiei, în familia preotului mai exista un conflict deschis care l-a afectat pe acesta, în ultimele luni. Este vorba de o dispută violentă între mama slujitorului Domnului şi soţia acestuia, care a ajuns inclusiv în instanţă.

În august 2020, Raluca C. a cerut judecătorilor reintegrarea în locuinţa familiei, limitarea dreptului de folosinţă a casei de către soţ, obligarea păstrării unei distanţe între ea şi soacră, respectiv soţ, dar şi interzicerea oricărui contact între ei. Dintre toate aceste solicitări, magistraţii au admis doar pretenţiile referitoare la soacră.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE