Cazuri noi de coronavirus în Caraș-Severin după 8 zile de pauză! Sute de persoane au intrat în izolare în ultimele 24 de ore! « expressdebanat.ro

Data:

Nici nu s-a uscat bine tușul de pe informarea dată ieri de Prefectura Caraș-Severin, cum că de 8 zile județul nu are niciun caz nou de îmbolnăvire, că azi au și apărut. În raportarea Direcției de Sănătate Publică de astăzi, de la ora 13.00, numărul total de îmbolnăviri la nivel de Caraș-Severin este de 112.

Mesajul prefectului Cristian Gâfu, cu mulțumiri…

Express de Banat
Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: