miercuri, 1 decembrie 2021
AcasăNewsletterCe-a făcut Dăncilă în anonimat: a publicat o carte

Ce-a făcut Dăncilă în anonimat: a publicat o carte

După ce a părăsit Palatul Victoria și s-a întors la Videle, Viorica Dăncilă n-a stat prea mult pe gânduri și a găsit o metodă de a reveni în atenția publicului, una la care nimeni nu s-ar fi gândit: publicând o carte. Vorbim despre o carte-interviu, în care Dăncilă va povesti care au fost relațiile ei cu Dragnea și cum a perceput perioada în care a fost desemnată premier al țării.

Dăncilă a promis că această carte va fi lansată foarte curând, fiind vorba despre o colaborare cu jurnalista Marga Nițu și spune că vor urma „momente interesante”, de vreme ce lumea va afla „partea ei de adevăr”. Acesta este și titlul cărții, de altfel, carte care ar trebui să arate cam cât de profunde au fost dimensiunile oportunismului în cazul oamenilor din jurul lui Dragnea de-a lungul timpului.

Pentru a răspunde curiozității prietenilor și neprietenilor, confirm faptul că foarte curând va avea loc lansarea unei cărți-interviu, pe care am realizat-o în colaborare cu jurnalista Marga Nițu. Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre campaniile electorale din 2019 și colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD. Am fost și rămân social-democrată și un om de echipă, iar acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr și pe analiza obiectivă a problemelor trecutului. Revin cu detalii, urmează momente interesante.”, a scris Dăncilă pe Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE