Ce a mărturisit adolescentul care a condus skijetul implicat în accidentul soldat cu moartea fotbalistului Flavius Magraon VIDEO | Reporter24

Data:

spot_img

Ce a mărturisit adolescentul care a condus skijetul implicat în accidentul soldat cu moartea fotbalistului Flavius Magraon. David Coşmeleaţă a hotărât să vorbească public despre nefericitul incident pentru a pune capăt speculațiilor apărute în spațiul public în acest caz.

Joi seara, el a postat un clip video, pe Facebook, în care a ţinut să precizeze că el a fost cel care a condus skijet-ul şi nu Flavius Magraon.

Decalarația sa și VIDEO AICI.

Totodată, David Coşmeleaţă a declarat că a fost audiat de anchetatori şi că nu se afla sub influenţa băturilor alcoolice sau a altor substanţe, atunci când s-a produs accidentul.

Citește și: Premiile Europene pentru Patrimoniu, acordate restaurării Bisericii Evanghelice Săsești din Alma Vii și Bisericii Sfântul Mihail din Cluj-Napoca (FOTO | VIDEO)

„Niciodată nu l-am acuzat pe Flavius de așa ceva”

„Mă numesc Coşmeleaţă David şi am de precizat câteva lucruri foarte importante. Încep prin a spune  că eu am condus skijet-ul şi niciodată nu l-am acuzat pe Flavius de așa ceva.

Continui prin a spune că nu am fost sub influenţa băuturilor alcoolice sau altceva de tipul acesta, întrucât am fost examinat în ambulanţă. Vreau să spun că dosarul este la Parchet şi totul este foarte transparent.

Citește și: Allianz-Țiriac Asigurări se alătură Fundației Metropolis cu o sponsorizare de 1 milion de euro pentru construcția celei mai mari clinici de psihiatrie pediatrică

Toate aceste speculaţii, care au fost date şi la ştiri şi așa mai departe, au plecat de la niște mesaje vocale spuse de niște copii care nici măcar nu au fost prezenţi la locul respectiv.

Eu am fost anchetat de trei procurori, nu pot spune mai multe lucruri deoarece ancheta este în curs. Asta e tot ce tot spune: Eu am condus skijet-ul şi nu Flavius”, a declarat tânărul.

Continuarea în Reporter24

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: reporter24.ro)

spot_imgspot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care am acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care am văzut tot ce se putea vedea. Am bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentez ce înseamnă realizarea de emisiuni TV, la un post local şi pe site-ul reporter24.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related