miercuri, 26 ianuarie 2022
AcasăNewsletterCe declarație trebuie să ai la tine dacă treci printr-o localitate carantinată

Ce declarație trebuie să ai la tine dacă treci printr-o localitate carantinată

Modelul de declarație pe proprie răspundere pe care trebuie să o deții în cazul în care treci printr-o localitate aflată în carantină.

În ultima perioadă, mai multe localități din România au intrat în carantină, din cauza numărului mare de infectări cu noul coronavirus. Astfel că, o serie de măsuri restrictive au fost implementate, iar în cazul în care doriți să treceți printr-o astfel de localitate, aveți nevoie de o declarație pe propria răspundere. În caz contrar, ați putea fi amendați.

Declarația pe propria răspundere poate fi scrisă de mână, cu condiția ca toate elementele să fie preluate. Declarațiile pot fi stocate și prezentate pentru control pe telefoanele mobile sau alte dispozitive, cu condiția ca ele să conțină semnătura olografă a persoanei care folosește declarația și data pentru care este valabilă aceasta.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE