luni, 26 iulie 2021
AcasăRețeaCe documente emise de structurile Ministerului Afacerilor Interne vor fi valabile pe...

Ce documente emise de structurile Ministerului Afacerilor Interne vor fi valabile pe durata stării de urgenţă, dacă expiră în această perioadă « vrancea24.ro

Serviciile publice din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au adaptat programul de relaţionare cu publicul şi au adoptat o serie de măsuri în conformitate cu prevederile Decretului prezidenţial din data de 16.03.2020 privind instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României şi ale art. 12 din Ordonanţa militară nr. 3 din 24.03.2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19.
Astfel, valabilitatea documentelor emise de Inspectoratul…

Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE