sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterAna Birchall arată ce este în spatele numirii lui Florin Iordache la...

Ana Birchall arată ce este în spatele numirii lui Florin Iordache la Consiliul Legislativ

Fostul ministru al Justiţiei, Ana Birchall, critică votul de astăzi în Parlamentul României care l-a numit pe Florin Iordache, artizanul OUG 13 la conducerea Consiliului Legislativ.

Într-o postare Facebook, Ana Birchall explică faptul că, din funcţia în care a fost numit, Florin Iordache va da avize la toate proiectele legislative. Iar Iordache e doar o piesă dintr-un puzzle mult mai complex.

CITEȘTE ȘI: Artizanul OUG 13, Florin Iordache, este noul preşedinte al Consiliului Legislativ

„Deja parcă ne aflăm într-o comedie absurdă în care actorii îşi bat joc de spectatori, iar aceştia din urmă nu au puterea de a schimba ce se joacă pe scenă. Mă întreb oare cu ce au greşit cetăţenii oneşti ai acestei ţări ca să merite un om ca Florin Iordache la şefia Consiliului Legislativ, funcţie din care va da avize pe toate propunerile legislative, de exemplu?

După ce a ajutat, alături de Savonea, la promovarea la CCR a lui Deliorga, Stan şi Dorneanu, acum infestează în mod direct o altă instituţie cheie din arhitectura statului român. Faceţi un mic efort de imaginaţie şi gândiţi-vă ce răspuns va da Iordache la propunerile legislative care vor ţinti întărirea justiţiei şi combaterea corupţiei…#altăîntrebare”, scrie, pe Facebook, Ana Birchall.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE