duminică, 29 mai 2022
AcasăNewsletterCe părere au studenții din Cluj despre organizarea anului universitar în mediul...

Ce părere au studenții din Cluj despre organizarea anului universitar în mediul online?

Universitățile din Cluj-Napoca au început de două săptămâni cursurile în mediul online. Studenții nu sunt foarte mulțumiți de felul în care unele universități își desfășoară activitatea.

Anul acesta universitățile de stat din Cluj-Napoca și-au început cursurile în mediul online. Fiecare universitate și-a organizat propiul sistem de desfășurare a cursurilor.

Pentru a înțelege mai bine modul de desfășurare dar și pentru a observa dacă universitățile clujene și-au perfecționat modul de predare în mediul online, Monitorul de Cluj a vorbit cu mai mulți studenți de la fiecare universitate din oraș.

UMF – „Dacă mă duc mâine în spital să văd un pacient, habar n-am ce să îi fac”

Alexandru este student în anul IV la UMF, și consideră că facultatea online nu îl pregătește pentru această meserie, iar orele pe care le peterece în spital sunt pierdute cu vizionatul pereților, deoarece medicii nu își dau interesul.

„Sunt niște lucruri imposibile de învățat în mediul online, mai ales pentru noi cei de la medicină. Noi învățăm o grămadă de teorie, și practic nu ne ajută cu nimic. Dacă mă duc mâine în spital să văd un pacient, habar n-am ce să îi fac. Majoritatea orelor pe care le petrecem în spital, stăm rezămați de pereți. Îți spun sincer, majoritatea doctorilor ne pasează la toate spitalele pământului și supraveghem pereții clădirilor ca să nu cadă”, susține tânărul student.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE