sâmbătă, 31 iulie 2021
AcasăNewsletterCe spune Chirica despre anchetarea „fratelui” Alexe: Arestul l-ar scoate din cărţi

Ce spune Chirica despre anchetarea „fratelui” Alexe: Arestul l-ar scoate din cărţi

Vestea ca președintele CJ Iași, Costel Alexe se află în vizorul DNA București într-un dosar de luare de mită și instigare la delapidare a zguduit organizația PNL Iași.

“Am aflat cu neplăcută suprindere despre dosarul în care este vehiculat numele președintelui CJ Iași, Costel Alexe. Nu pot comenta acest subiect dar, așa cum am spus întotdeauna, instituțiile statului trebuie să-și facă datoria. Independența justiției trebuie să fie un obiectiv foarte clar al României pentru următorii ani. Toți acei care ocupăm funcții de deminitate publică trebuie să înțelegem că suntem primii care trebuie să dăm un exemplu. Dincolo de chestiunea juridică, sper ca domnul Costel Alexe să reușească să-și dovedească nevinovăția și în felul acesta, tot acest subiect să se stingă”, a declarat primarul Mihai Chirica.

În cazul în care președintele Klaus Iohannis va da undă verde cererii fomulate de DNA București cu privire la începerea urmăririi penale a lui Costel Alexe și lucrurile în cadrul filialei PNL pe care o conduce s-ar putea schimba.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE