Ce spune Donald Trump după retragerea lui Joe Biden

Data:

spot_img

Donald Trump spune despre vicepreședinta Kamala Harris că este un contra-candidat mult mai ușor de învins, față de președintele Joe Biden.

Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii și actualul candidat al Republicanilor a declarat la unn post de televiziune că o consideră pe Kamala Harris un candidat care va fi mai ușor de învins la scrutinul din noiembrie, față de Joe Biden, scrie Reuters.

Declarația vine la scurt timp după ce președintele actual a anunțat că se retrage din cursa electorală pentru Casa Albă.

Citește și: Joe Biden se retrage din cursa electorală pentru președinția SUA

„A fost cea mai mare onoare din viața mea să vă servesc ca președinte. Și, deși intenția mea a fost să candidez pentru realegere, cred că este în cel mai bun interes al partidului meu și al țării să mă retrag și să mă concentrez exclusiv pe îndeplinirea îndatoririlor mele ca președinte pentru restul mandatului meu”, a anunțat Biden pe rețelele de socializare.

La scurt timp după acest anunț, președintele american a declarat că o susține pe vicepreședinta Kamala Harris să devină nominalizarea democraților pentru alegerile președințiale.

„Astăzi vreau să ofer tot sprijinul meu și susținerea mea pentru ca Kamala să fie nominalizată de partidul nostru anul acesta. Democrați — este timpul să ne unim și să-l învingem pe Trump. Hai să facem asta”.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Bianca Iosef
Bianca Iosef
Bianca Iosef a terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București în anul 2022. A început să lucreze ca jurnalist încă din timpul facultății și este interesată să evolueze cât mai mult în acest domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

“Noul” regim migratoriu de la Berlin și victoria AfD din Est | Știri din Diaspora

“Noul” regim migratoriu de la Berlin și victoria AfD...

Alfred Bulai a fost dus din arest la spital

Alfred Bulai a făcut infarct chiar în ziua în...

Vizita ministrului de Externe al Ungariei la Chișinău, deserviciu pentru Moldova | Deutsche Welle

Ministrul de Externe al Ungariei, Péter Szijjártó, a acuzat...