Ce spune judecătoarea care nu crede în COVID-19 despre la războiul din Ucraina: „Ce diferență este între intervenția armată a Rusiei în Ucraina și bombardamentele NATO”

Data:

spot_img

Populară pentru postările de pe Facebook în care critică restricțiile sanitare luate de guvern în pandemie, critică vehementă a DNA, judecătoarea Adriana Stoicescu de la Tribunalul Timiș afișează o poziție moralistă în contextul conflictului ruso-ucrainean.

Pe 19 februarie, cu cinci zile înainte de atacul Rusiei asupra Ucrainei, magistrata distribuia o postare a fostului guvernator al Deltei Dunării, Liviu Mihaiu, care ironiza informațiile privind un atac iminent al Rusiei asupra țării vecine.

„Războiul ăla care n-a început miercuri, deși era sigur miercuri, dar s-a amânat până când tac toți puțin din gură. Foarte puțin au avut voie la televizor dacă nu au fost din propaganda aia oficială care vrea tancuri pe străzi și steaguri pe străzi, pentru că doar niște sânge adevărat ii mai poate excita in balamucul românesc. Propaganda aia care n-a făcut armata și nici nu a avut mașinuțe când era mică”.

„Au rămas înjurăturile, ura, obrazul scuipat”

Pe 22 februarie, magistratul a distribuit o postare a lui Radu Herjeu, fost membru al CNA din partea PSD și actual membru în consiliul de administrație a Societății Române de Radiodifuziune (SRR). .„Când minți lucide au spus că e un precedent periculos recunoașterea grăbită de către occidentali a independenței regiunii Kosovo, locuită în majoritate de albanezi… puțini strategi de pe coclauri mioritice erau așa fermi în a condamna ruperea Serbiei” era comentariul lui Herjeu.

25 februarie, Stoicescu lansa o cugetare ironică despre omul nou: „Am uitat rapid pachetele cu mâncare pentru medici, cântatul din balcoane, solidaritatea cu planeta mascată. Au rămas înjurăturile, ura, obrazul scuipat. Dar nu, nu suntem ipocriți. Nu avem voie să spunem nimic ca să nu ofensăm virginalele vestale. Oricine îndrăznește să iasă din limitele corectitudinii stabilite de omul nou, trebuie lapidate”.

Tot pe 25, distribuie o postare a unui fotoreporter. „Mi se pare foarte tare că ăia care erau gata să-mi ia mie libertatea de mișcare în numele falsei lor senzații de siguranță medicală vorbesc acum doar despre cât de nasol e să ți se ia libertatea, că libertatea e valoarea lor supremă și că noi toți trebuie să luptăm împotriva celor ce fură libertatea altor oameni”.

Tot atunci, distribuia o altă postare a unei femei, „ Nu pot accepta escaladarea conflictelor prin războaie sau operațiuni militare care iau vieți. Dar nu pot să nu mă întreb, ce diferență este între intervenția armată de acum a Rusiei în Ucraina, pe drept cuvânt condamnată, și bombardamentele NATO asupra convoaielor civile și a vestigiilor creștine din Serbia în 1992, ca și atacarea Irakului în 2003, operațiuni acceptate și chiar aplaudate!”

O zi mai târziu, judecătoarea de la Timișoara distribuie o postare a Ancăi Florea, fost consilier general PSD în primăria Capitalei și fost manager la Circ în mandatul Gabrielei Firea.. „Aici am ajuns, atât s-a putut…Dacă luăm istoria mică, minusculă…eliberarea sângeroasă din 89…Irak..Transnistria….Afganistan…..Yugoslavia…Irak….Siria…Ukraina..

O droaie de alte războaie botezate ipocrit intervenții pentru democrație, pentru pace, pentru eliberare..pentru Dumnezeu, când avea să fie pace în viața noastră? Niciodată”.

Relație distrusă de DNA

În decembrie anul trecut, fostul polițist detașat la DIICOT Timiș, Fiata Mihăițoaia a fost prins la Karlsruhe, în Germania. Pe numele acestuia era emis un mandat european de arestare, de Tribunalul Timiș, fiind condamnat la 6 ani de închisoare pentru „luare de mită ” și „trafic de influență”. Mihăițoaia, fost partener al judecătoarei Adriana Stoicescu, ex-președinte al Tribunalului Timiș, a fost adus în țară, el fiind condamnat în urma unei anchete DNA.

Stoicescu a fost vizată de un dosar al DNA Timișoara. Judecătoarea a scăpat din lipsă de probe, dar polițistul Nicu Fiat Mihăiţoaia de la DIICOT, cu care judecătoarea ar fi fost în relații apropiate, a fost condamnat la 6 ani de detenție efectivă pentru luare de mită și trafic de influență chiar la judecătoarea Adriana Stoicescu. Cazul a fost instrumentat de procurorul DNA Codrin Gavra, actual adjunct al șefului DNA.

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Investigație Rise Project: Diurne de zeci de mii de euro pe an pentru magistrați

Numeroși magistrați români primesc din bani de la buget...

România TV, sancționată cu 95.000 de euro în cazul Sorina Săcărin

Tribunalul București a decis că firma pe care administrează...

Numărul 2 din Parchetul General vrea disjungerea dosarului Revoluției din 1989

Înainte cu o lună de instalarea în funcție a...

De ce nu pot fi criticați judecătorii din CSM de colegii magistrați. Cazul Costică Ciocan

Secția pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a...