joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterCe vor păţi agenţii economici care nu respectă restricţiile din pandemie. Cîţu:...

Ce vor păţi agenţii economici care nu respectă restricţiile din pandemie. Cîţu: „Amenzile nu mai funcţionează”

Premierul Florin Cîţu a anunţat că în hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgentă (CNSU) privind cele trei scenarii în care se redeschid şcolile, aprobată miercuri, a fost introdusă şi o propunere de act normativ ce prevede suspendarea pe o perioadă determinată a activităţii operatorilor economici care nu respectă regulile din starea de alertă.

“Astăzi, înaintea şedinţei de Guvern, a fost aprobată hotărârea CNSU prin care au fost aprobate cele trei scenarii pe care le-am tot prezentat în spaţiul public, […] şi care vor fi puse în practică printr-un ordin comun al Ministerului Educaţiei şi Ministerului Sănătăţii.

Tot în hotărârea CNSU a apărut un lucru nou. Este o propunere de elaborare a unui act normativ prin care să fie instituită o măsură complementară, a suspendării activităţii pe o perioadă determinată pentru operatorii economici care nu respectă măsurile de prevenire şi combatere a răspândirii Covid-19”, a declarat şeful Executivului.

Cîţu a precizat că au fost multe discuţii în momentul în care s-au relaxat condiţiile pentru anumiţi operatori economici şi că “din păcate, chiar dacă unele restricţii au rămas în vigoare, vedem foarte mulţi operatori economici care nu le respectă”.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE