Cea mai mare vulnerabilitate a lui Ciolacu, candidatul „celor mulți și nevoiași” | Aktual24

Data:

spot_img

Opinie: Cea mai mare vulnerabilitate a lui Ciolacu, candidatul „celor mulți și nevoiași”. Marcel Ciolacu și-a făcut în sfârșit curaj și și-a anunțat, marți, candidatura la Președinția României. Ciolacu are o mulțime de „scheleți” în dulap, însă unul dintre acestea este atât de greu încât l-ar putea zdrobi suficient pentru a nu mai ajunge în turul doi.

Trecutul lui Marcel Ciolacu este ciuruit de vulnerabilități, și nici cu prezentul nu stă prea bine. În ciuda controlului masiv asupra presei, asigurat cu milioane de euro pompați lunar în marile trusturi de presă și în cea mai mare parte a site-urilor de știri, acestea nu vor reuși să treacă de acum ignorate. Este prima dată când Ciolacu își asumă o candidatură în nume propriu, iar miza este atât de mare încât „scheleții” nu vor mai putea rămâne la nesfârșit înghesuiți și încuiați de omerta din presă.

Recent, într-un interviu la România TV, acordat mereu obedientului Victor Ciutacu, Ciolacu a susținut că nu are nimic de ascuns, că nu are „scheleți în dulap”.

Întrebat dacă nu se teme că îi vor „cădea scheleții din dulap” în cazul în care va candida, Ciolacu a susținut că este un „om simplu”.

„Sunt un om simplu. N-am furat, n-am dat în cap, am muncit toată viață, mi-am respectat familia. Credeți că nu s-au spus, nu s-au căutat?”, a susținut Ciolacu.

Citește și: Povestea supraviețuitorilor orfelinatelor din România

Trecutul lui Ciolacu, răscolit de jurnaliștii de la Recorder

Nu, nu s-au spus îndeajuns. Nu s-a spus îndeajuns despre modul în care și-a luat diplomă de bacalaureat, despre modul în care și-a obținut certificatul de revoluționar, despre felul în care și-a terminat o facultate fantomă și a renunțat la un doctorat în securitate națională, nu s-a spus mai nicăieri despre afacerile grele ale nepotului sau, Cristian Mihai Ciolacu, sau invârtelile actuale ale „apropiatei” sale, Sorina.

Cel mai probabil, echipa de campanie a lui Ciolacu are deja o strategie de a contracara ce urmează să apară pe aceste subiecte. Însă va fi foarte greu de explicat electoratului PSD, format din „cei mulți și nevoiași”, o situație mai mult decât evidență. Iar aceasta este probabil cea mai mare vulnerabilitate a candidatului PSD la Președinția României.

Recent, jurnaliștii de la Recorder au mers adânc în trecutul lui Marcel Ciolacu și au descoperit numeroase inadvertențe între declarațiile publice ale premierului PSD și realitate. Ciolacu a refuzat până acum să comenteze aceste dezvăluiri.

„Omul cu servietă, omul cu magazinul de casete, omul cu mezelăria, omul cu benzinăria, omul cu pădurea de la stat, omul cu votul în comisii și consilii, omul cu relațiile, omul cu beneficiile de revoluționar. Sunt ipostaze care vor să pară azi străine de omul din Guvern. Sunt însă ale unuia și aceluiași Marcel Ciolacu”, scrie Recorder.

Continuarea, în Aktual24.ro

Citește și: Biden predă oficial ștafeta lui Harris la Convenția Democrată: Critici dure la adresa lui Trump și o chemare la unitate națională și globală

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Foto: Inquam Photos / George Călin)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Guvernul alocă până la 10.000 de lei familiilor afectate de inundații

Guvernul alocă până la 10.000 de lei familiilor afectate...

Cutremur cu magnitudinea 5,2 în zona seismică Vrancea, județul Buzău

Un cutremur cu magnitudinea 5,2 s-a produs luni, la...

Prefectul județului Galați cere avizul pentru declararea stării de alertă

Prefectul județului Galați, Andreea-Anamaria Naggar, a solicitat ministrului Afacerilor...