Cel mai frumos motan din lume este din România. A câștigat World Winner 2023

Data:

spot_img

Cel mai frumos motan din lume este din România. Exemplarul adult din rasa Maine Coon, în vârstă de 4 ani, a câştigat titlul de World Winner 2023 în cadrul uneia dintre cele mai prestigioase expoziţii mondiale FIFe World Show, organizată anul acesta de Franţa, la Strasbourg.

Câştigătorul se numeşte RO Panco’s Elros, este un motan adult din rasa Maine Coon şi a câştigat cea mai dificilă categorie din cadrul concursului.

Citește și Cei mai frumoşi ochi din lume, căutaţi la Iaşi. „Asemănări izbitoare tată-fiică”

Crescătorul său este Yann Panco din Bucureşti, care aduce în România primul trofeu mondial cucerit de motan – „FIFe World Winner”.

Care sunt tabieturile lui Elros

Concursul s-a desfăşurat în noul şi modernul Parc des Expositions din Strasbourg, weekendul trecut, 28 – 29 octombrie.La expoziţie au fost prezente peste 1.300 de pisici din toată lumea şi câteva mii de vizitatori pe zi le-au putut admira.

„Elros a participat la foarte mult competiții, este învățat cu publicul, este învățat cu luminile, cu zgomotul, se relaxează mai repede”, a spus Yann Panco, stăpânul motanului, la Digi24.

Întrebat cum îl menține atât de frumos, Panco a spus: „Eu fac minimum, important e că el este frumos și foarte aproape de standardele rasei sale.

Citește și: Atenție la Turcia! Erdogan invocă războiul global al religiilor. De ce am greși dacă l-am ignora

Într-adevăr pentru a-l putea prezenta așa cum se cuvine în fața unui juriu trebuie să-l pregătesc și am anumite lucruri pe care le fac, de la periat, spălat, uscat și tot ce trebuie”.

În ce privește tabieturile lui Elros, proprietarul său susține că „îi place să fie tot timpul alintat și să fie în centrul atenției”. „Cam asta trebuie să fac eu, să-l alint cu o conservă”, mai spune el. 

Sursa foto – Yann Panco

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related