Mr. Beast în România: cel mai mare YouTuber din lume, a ajuns la Cluj-Napoca. Salina Turda s-a închis pentru el

Data:

spot_img

Mr. Beast în România: cel mai mare YouTuber din lume, ar fi fost văzut zilele acestea în Cluj-Napoca. Se presupune că acesta filmează un documentar la Salina Turda.

Mr. Beast, pe numele său real Jimmy Donaldson, are peste 300 de milioane de abonați pe canalul său de YouTube și are o avere de 54 de milioane de dolari.

Se pare că Mr. Beast este motivul pentru care Salina Turda a fost închisă zilele trecute. YouTuber-ul ar fi realizat aici un documentar.

Citește și: Andreea Ember, despre cum se face cercetarea în Franța: „Toți colaborează pentru ca cercetarea să nu fie oprită și cultura să ajungă în cele mai adânci pături ale societății.”

Mr. Beast în România

Pe pagina oficială a Salinei se menționează că obiectivul turistic a fost închis în perioada 7-13 iulie pentru că a devenit locația unui proiect unic.

Câteva zile mai târziu, pe aceeași pagină de Facebook s-a negat zvonul că în Salina Turda ar avea loc activități militare și oficialii au scris că se realizează un material documentar.

Boarding Pass a încercat să ajungă la capătul acestui mister, așa că a analizat traficul de zbor al tuturor aeronavelor care au aterizat în Cluj-Napoca.

Datele au arătat că este foarte probabil ca americanul cunoscut sub numele de Mr. Beast să fi fost în România.

Citește și: Premieră națională în chirurgia ortopedică: Transplant de femur realizat de un medic orădean specializat în Italia și Franța | Bihoreanul

În fapt, Boarding Pass a identificat un avion privat de tip Gulfstream G550 care a aterizat la Cluj Napoca în data de 6 iulie 2024, după un zbor de opt ore și 40 de minute.

În lipsa unor informații oficiale, tot ce ne rămâne de făcut este să așteptăm să vedem documentarul filmat în Salina Turda.

Materialele încărcate în prezent de Mr. Beast pe canalul său de YouTube prezintă tot felul de provocări în care oamenii sunt puși în diverse situații în schimbul unor premii care constau, de cele mai multe ori, în sume importante de bani.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Bianca Iosef
Bianca Iosef
Bianca Iosef a terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București în anul 2022. A început să lucreze ca jurnalist încă din timpul facultății și este interesată să evolueze cât mai mult în acest domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

CNI construiește sedii de primării și repară biserici cu banii statului

Mult discutata reorganizare teritorială mai are de așteptat, localitățile...

Alina Gorghiu a destituit șeful ONRC

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a anunțat că a eliberat-o...

Soția judecătorului CCR Gheorghe Stan a anulat probele din dosarul părinților lui Vlad Pascu

Soția judecătorului CCR Gheorghe Stan a anulat probele din...