luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăRețeaCel mai modern spital de recuperare din Bihor, inaugurat sâmbătă

Cel mai modern spital de recuperare din Bihor, inaugurat sâmbătă

President Medcenter, cel mai modern spital de recuperare din Bihor, va fi inaugurat sâmbătă. Beneficiind de investiţii de aproximativ 40 de milioane lei şi având o bază de tratament întinsă pe o suprafaţă de 4.000 metri pătraţi, noul spital privat oferă terapii revoluţionare, folosind aparate şi servicii unice, inclusiv pentru victimele unor accidente rutiere sau accidente vasculare cerebrale, dar şi pentru pacienţii în stare vegetativă. Pacienţii pot beneficia de o parte din tratamente gratuit, în regim ambulator.

Noul spital este realizat din fonduri private şi fonduri guvernamentale, 50%, și are o capacitate de 144 de pacienţi internaţi şi 10 paturi de însoţitor. El are patru componente importante, de bază fiind cea de reabilitare neurologică, care are 72 de locuri, o componentă de recuperare cardiovasculară, un compartiment de recuperare post traumatică şi un compartiment de recuperare a stărilor vegetative.

„Noi vrem să punem accent pe recuperarea neurologică, capul de listă fiind accidentul vascular cerebral, de toate etiologiile, şi traumatismele cranio cerebrale”, explică dr. Marius Căprar (foto), medic primar reabilitare medicală, viitorul director medical al noii unităţi.

Practic, aici vor putea fi trataţi atât pacienţii care au o simplă problemă cu coloana vertebrală ori cu „reumatismul”, cât şi victimele unor accidente rutiere grave, ori chiar sportivii de performanţă. Procedurile sunt diverse, iar aparatele revoluţionare, unele chiar unice pentru această parte a ţării. În plus, personalul este tânăr, majoritatea angajaţilor având între 20 şi 40 de ani.

Citește articolul integral pe ebihoreanul.ro

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE