joi, 5 august 2021
AcasăNewsletterCele mai profitabile companii din judeţul Iaşi. Primele zece au raportat un...

Cele mai profitabile companii din judeţul Iaşi. Primele zece au raportat un câştig de 80 milioane de euro

Compania Delphi Diesel Systems România care a ocupat ani la rând primul loc al clasamentului celor mai profitabile companii din judeţul Iași a fost detronată.

Zece companii din judeţul Iaşi au raportat anul acesta un profit net cumulat de aproximativ 391 milioane lei pe anul 2019, adică un echivalent de 80,6 milioane de euro. Faţă de clasamentul de anul trecut, realizat de „Ziarul de Iaşi” pe baza bilanţurilor financiar-contabile depuse pentru anul 2018, anul acesta apar modificări majore. Astfel, una dintre firmele deţinute de omul de afaceri Iulian Dascălu, Palas 1, a devenit cea mai profitabilă companie din judeţul Iaşi, detronându-l pe gigantul Delphi Diesel Systems România, care a condus „nestingherit” topul ani la rând.

De altfel, alte două firme din TOP 10 cele mai profitabile din judeţul Iaşi în urma activităţii fiscale pe anul 2019 aparţin tot antreprenorului ieşean. Totodată, printre companiile care şi-au făcut loc între primele zece după profitul obţinut anul trecut se află şi BridgeConstruct, un producător de energie electrică. Doar cu un singur angajat, firma a trecut de la un profit dintr-o cifră în 2018, la unul alcătuit din două cifre în 2019.

O afacere profitabilă are şi Cătălin Mihalache, deţinătorul companiei Fermador, care completează clasamentul realizat de „Ziarul de Iaşi”, cât şi Brikston Construction Solutions, unul dintre jucătorii pieţei româneşti de materiale pentru zidărie şi finisaje.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE