Celebra vilă din Oradea a fost vândută prin licitație | Bihoreanul

Data:

spot_img

Celebra vilă din Oradea a fost vândută. Proprietatea celebră a fost construită la începutul secolului trecut, iar în ea au stat foștii prim-secretari ai PCR.

Vila situată în zona centrală a Oradiei, în Parcul Brătianu nr. 8, a fost vândută printr-o licitație publică. Potrivit unui comunicat trimis joi de Consiliul Județean Bihor, imobilul „a atras interesul a șase potențiali cumpărători, dintre care doi au depus oferte”.

O firmă specializată în comerțul cu haine a câștigat licitația

Câștigătorul a fost desemnat joi. Astfel, proprietatea, alcătuită dintr-o clădire cu 12 încăperi întinse pe 358 metri pătrați și dispuse pe trei niveluri – demisol, parter și etaj – precum și un teren de 1.286 metri pătrați, a fost achiziționată de o firmă din Oradea, SC Fashion Shop SRL, pentru suma de 3,510 milioane lei.

Citește și: Vila lui Sorin Oprescu din Primăverii a fost confiscată de stat

„Contractul de vânzare-cumpărare urmează să fie semnat în termen de 30 de zile. Prețul de pornire a fost stabilit la 3.449.130 lei, iar cealaltă ofertă, depusă de o firmă din București, s-a ridicat la 3.500.000 lei”, a comunicat administrația județeană.

SC Fashion Shop SRL are sediul social în Oradea, se ocupă, conform portalului Termene.ro, cu fabricarea și comerțul de îmbrăcăminte, fiind deținută în proporție de peste 95% de Alina-Codruța Păcurar. În trecut, aceeași persoană a deținut firma Histeria, iar acum are și alte firme din domeniul modei, ca Alis by Alina Sabău și Alina Fashion SRL.

Continuarea, în Bihoreanul.ro

Citește și Din Culise: Un film care îți trezește conștiința – „Între tăcere și păcat”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Sursa foto: Bihoreanul

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related