joi, 23 septembrie 2021
AcasăNewsletterCentralele pe apartament, interzise la Cluj

Centralele pe apartament, interzise la Cluj

Primarul Emil Boc a anunțat că intenționează să interzică centralele pe apartament în Cluj-Napoca, motivul principal fiind poluarea.

Boc a declarat că nu intenționează să desfințeze actualele centrale pe apartament, însă noile blocuri vor avea doar centrale de bloc.

„Am discutat să nu mai fie aprobate centralele termice pe apartament și încercăm să facem o Hotărâre în Consiliul Local. Până când vom avea toate actele gata, noi vom impune la toate construcțiile de blocuri realizate acum să facă centrale de bloc. Vrem astfel să fim mai prietenoși cu mediul. Toate susținerile europene vin pentru acest tip de energie verde, nepoluantă”, a declarat Boc.

Edilul Clujului vrea ca noile blocuri să fie conectate la sistemul public de termoficare sau la o centrală comună. Această decizie vine la scurt timp după ce Emil Boc a anunțat că în Cluj-Napoca se va putea circula gratuit o zi cu mijloacele de transport în comun pentru a reduce poluarea.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE