joi, iunie 24, 2021
AcasăNewsletterCentru de carantină la hotel, piață închisă, cort de triaj epidemiologic! La...

Centru de carantină la hotel, piață închisă, cort de triaj epidemiologic! La Sânnicolau Mare se iau măsuri împotriva răspândirii COVID-19 « expressdebanat.ro

Oraşele din Timiş luptă împotriva noului virus. Printre acestea se numără și Sânnicolau Mare, unde s-au luat diferite măsuri după decretarea stării de urgenţă. În curtea spitalului orăşenesc a fost instalat un cort de triaj epidemiologic, iar în incinta unui cunoscut hotel din oraş funcţionează un centru de carantină cu 30 de locuri.

Măsuri de evitare a…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE