duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăNewsletterCentru-fantomă de vaccinare anti-COVID chiar în spatele Guvernului: programații au fost alungați

Centru-fantomă de vaccinare anti-COVID chiar în spatele Guvernului: programații au fost alungați

Mai mulți bucureșteni, programați în prima etapă pentru vaccinare anti-COVID la clinica Academiei Române de pe strada Washington, povestesc că nu s-au putut imuniza pentru că nu era nimic amenajat acolo pentru imunizare. Harababura a fost confirmată de clinică, în mod oficial.

Clinica Academiei Române, la care mai multe cadre medicale programate pentru vaccinare anti-COVID nu s-au putut imuniza, spune, într-un răspuns pentru Newsweek România, că a cerut autorităților „expres” ca acest centru să funcționeze „cu circuit închis, datorită specificului unității”. 

Un psiholog din Capitală, programat la vaccinare marți dimineață la clinica de pe strada Washington, a povestit, pe contul său de Facebook, experiența.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE