miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterCentrul de Management Integrat al Deșeurilor, blocat cu deșeuri

Centrul de Management Integrat al Deșeurilor, blocat cu deșeuri

Inaugurat electoral la finele lunii august, Centrul de Management Integrat al Deșeurilor (CMID) din Lupac e aproape blocat, deși doar o parte dintre societățile care salubrizează localitățile din județ duc deșeurile acolo.

Practic, nu prea funcționează, ba că tocătorul nu calcă cum trebuie, ba presa de la stațiile de sortare pierde ulei, ba cade acoperișul sau pocnește bazinul de levigat, cert este că un sistem care a înghițit peste 70 de milioane de euro se dezintegrează mai rău decât o chinezărie!

Vinovații? E greu de spus în două-trei zile. Cel mai probabil, și proiectantul (selectat de către Ministerul Mediului) și constructorul (SC Alpha Construct SRL, o firmă care are deja o adevărată istorie în presă) și antreprenorul general au propriile lor părți de vină.

Ca și cei care au făcut recepția unor asemenea utilaje/imobile care ar fi trebuit să fie noi și funcționale, nu să trebuiască să fie reparate după primele zile de funcționare! Iar noul operator, SC Girexim SRL, care abia și-a început activitatea, a și scos bani din buzunar, pentru tot felul de reparații și adaptări, deși nu ar fi fost deloc treaba sa.

Resita.rohttps://resita.ro
O publicație cu foarte mulți urmăritori, care caută să facă diferența în presa locală atacând subiecte de maxim interes pentru oraș nu copiind aceleași știri din celelalte publicații. Un ziar al reșițenilor.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE