joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterCentrul de vaccinare din Timiș unde bate vântul, iar sute de doze...

Centrul de vaccinare din Timiș unde bate vântul, iar sute de doze își așteaptă administrarea

În timp ce în sute de centre de vaccinare din țară există liste lungi de așteptare pentru imunizare împotriva noului coronavirus, indiferent de tipul de vaccin, în Timiș aproape 900 de doze de AstraZeneca sunt consumate cu țârâita pentru că nu există solicitări.

Foarte puțini sunt cei care se înscriu pe platforma națională de vaccinare pentru a fi imunizați în centrul de la Lugoj. Acesta are alocate câteva sute de doze în centrul regional de distribuție, dar lumea nu se înghesuie să se vaccineze, scrie opiniatimisoarei.ro.

Teamă, rezervă sau dezinteres fără de serul produs de Oxford sunt cuvintele pe care le rostesc cei care stau în zonă.

Centrul de vaccinare de la Lugoj nu este singurul din Timiș unde sunt locuri libere pentru imunizarea cu AstraZeneca. La Jimbolia, de exemplu, sunt peste 200 de locuri, iar alte câteva zeci sunt la centrele din Sag, Giroc sau Moșnița Nouă.

Autoritățile locale au început campanii de informare a celor care locuiesc în Lugoj, dar până acum fără prea mare succes.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE