joi, 2 decembrie 2021
AcasăNewsletterCercetătoarea din spatele vaccinului Pfizer: Tehnologia mRNA va fi folosită împtriva cancerului

Cercetătoarea din spatele vaccinului Pfizer: Tehnologia mRNA va fi folosită împtriva cancerului

Cercetătoarea din spatele vaccinului Pfizer, Ozlem Tureci, cea care, împreună cu soțul ei, controlează compania germană BioNTech, susține că în câțiva ani tehnologia mRNA folosită împotriva COVID-19 va fi utilizată pentru a combate cancerul. Practic, un vaccin anti-cancer.

Ozlem Tureci lucra la o modalitate de a crește răspunsul sistemului imunitar al corpului pentru a combate tumorile atunci când a aflat, anul trecut, despre un virus necunoscut care infectează oameni din China, a relatat ea pentru Associated Press.

La micul dejun, ea și soțul ei, Ugur Sahin, ua decis să folosească tehnologia pe care o cercetaseră timp de două decenii îmotriva noii amenințări.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE