Cerere de insolvență pentru Nordis Management, firma din familia Laurei Vicol: „Am fost consternați, cererea a fost retrasă”

Data:

Pe numele Nordis Management, firma-fanion a grupului onomim, a fost depusă în data de 5mai o cerere de intrare în insolvență, creditorul Eko Trade Business SRL invocând neplata unei datorii. Grupul Nordis este unul dintre dezvoltatorii imobiliari importanți de pe piața românească, cu proiecte în București, Constanța și Brașov.

Într-un răspuns pentru G4Media, reprezentanții grupului au declarat că solicitarea Eko Trade Business SRL a fost o ”eroare” și că vineri, 6 mai, aceștia au redactat și trimis către instanță o adresă în care anunță că își retrag acțiunea.

Nu este, însă, singura dispută juridică în care este angrenat Grupul Nordis în acest moment. Pe rolul instanțelor există mai multe procese, în diferite stadii, în care persoane fizice se plâng de faptul că nu și-au primit apartamentele promise, iar societăți comerciale revendică diferite sume de bani în urma relațiilor contractuale pe care le-au avut cu firme din Grupul Nordis.

Continuarea, în G4Media!

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Fă-ți mesajul vizibil! Cum să folosești iluminatul pentru a comunica eficient cu clienții tăi?

Fă-ți mesajul vizibil! Cum să folosești iluminatul pentru a comunica eficient cu clienții tăi?