joi, 9 decembrie 2021
AcasăNewsletterCetățile dacice Cetățuie, Blidaru, Piatra Roșie și Bănița ajung la CJ Hunedoara...

Cetățile dacice Cetățuie, Blidaru, Piatra Roșie și Bănița ajung la CJ Hunedoara « gddhd.ro

Camera Deputaților a adoptat, marți, proiectul de lege prin care cetățile dacice din Munții Orăștiei ajung în administrarea Consiliului Județean Hunedoara.

Vot favorabil

Proiectul de lege a plecat din Hunedoara. Doar Sarmizegetusa Regia se află în administrarea Consiliului Județean Hunedoara, celelalte fiind lăsate în paragină.

Lăsate ale nimănui, cetățile dacice de la Costești Cetățuie, Costești Blidaru, Piatra Roșie, dar și cetatea de la Bănița cad în mâinile vandalilor și ale braconierilor arheologici.

„Legea a trecut de Senat, acum a fost votată în Camera Deputaților, mai trebuie doar promulgată”, a declarat Sorin Vasilescu, vicepreședinte Consiliul Județean Hunedoara.…

Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE