CFR Călători: Se suspendă temporar 100 de trenuri, etapizat, de astăzi. Curse suplimentare la noile ore de vârf. LISTA « alba24.ro

CFR Călători a anunțat că de luni, 30 martie suspendă temporar circulația unor trenuri în perioade în care deplasările în interes de serviciu nu sunt necesare, iar cetățenii trebuie să evite pe cât posibil părăsirea locuințelor sau gospodăriilor, în vederea combaterii răspândirii infecției cu Covid-19.

De asemenea, vor fi suplimentate alte trenuri, în sprijinul navetiștilor și a…

partajează acest articol:
alba24.rohttp://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Brașovul intră în scenariul verde

Organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte sunt permise, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea sălii.

Florin Cîţu: “Pandemia a accentuat inegalitățile între femei și bărbați”

"Pandemia a condus la o creștere a violenței împotriva femeilor, în timp ce sarcinile și responsabilitățile casnice ale acestora au crescut", spune premierul.

Nou director la CJAS Bistrița-Năsăud, în urma concursului național

Deranj mare pentru conducerile Caselor Județeane de Asigurări de Sănătate, în condițiile în care fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, a decis scoaterea la...
partajează acest articol: