luni, 6 decembrie 2021
AcasăNewsletterChelnerița de la Ape se reîntoarce la Master Club? Și-a dat demisia...

Chelnerița de la Ape se reîntoarce la Master Club? Și-a dat demisia de la stat

În urma viralizării reportajului recorder.ro, care dezvăluia cum a ajuns o chelneriță să fie inginer la ABA Prut Bârlad, unele surse susțin că tânăra și-ar fi dat demisia. Sigură este doar plecarea directorului Gabi Musteață care a făcut publică manevra politică de angajare a unei persoane fără studii și experiență.

Postare Recorder pe pagina de Facebook:

”O scurtă actualizare a situației de la Apele Române pe care am prezentat-o în ultima investigație Recorder.
Potrivit surselor noastre, fosta chelneriță angajată inginer la Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad și-a dat demisia după apariția materialului Recorder.

Gabi Musteață, inginerul care s-a opus angajărilor politice și a avut curaj să vorbească despre acest flagel, a plecat și el din instituție după ce postul i-a fost desființat. Ieri a fost ultima lui zi de muncă, fiind somat să predea cheia de la birou și laptopul de serviciu „cel târziu până în ora 15.30”. Acum speră să își câștige dreptatea în instanță, după ce a contestat desființarea subită a postului pe care îl ocupa. 

În ciuda declarațiilor publice ale membrilor de la vârful Guvernului, care au promis că vor face dreptate la Apele Române, nimeni nu a încercat să îl păstreze în sistem pe Gabi Musteață, un inginer cu 25 de ani de experiență.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE