sâmbătă, 31 iulie 2021
AcasăNewsletterCheltuielile cu centrele de vaccinare și personalul medical, suportate de stat!

Cheltuielile cu centrele de vaccinare și personalul medical, suportate de stat!

A fost nevoie de reacția virulentă a primarilor din țară, indiferent de culoarea politică, pentru ca Ministerul Sănătății să înțeleagă faptul că amenajarea centrelor de vaccinare și plata personalului care se va ocupa de imunizarea populației nu pot fi plătite din bugetele locale. Ordonanța de urgență care prevede și sursa de finanțare pentru continuarea campaniei de vaccinare a fost adoptată ieri de Guvern.

A stârnit o întreagă revoltă din cauza unei ordonanțe de urgență cu care a încercat să paseze sarcina continuării campaniei de vaccinare în spatele primăriilor. Vlad Voiculescu a înțeles, în cele din urmă, că administrațiile locale nu pot suporta din bugetele lor cheltuieli deloc mici pentru dotarea centrelor de vaccinare cu toate cele necesare și pentru plata medicilor și asistentelor care vor primi sume frumușele pentru a vaccina populația.

Așa se face că vineri, în ședința de Guvern, s-a adoptat o ordonanță de urgență modificată, în care se prevede că toate costurile vor fi suportate din bugetul de stat.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE