Cheluțu este o vedetă de necontestat. Nu ar fi putut ajunge pe culmile gloriei, dacă nu ar fi făcut toate vaccinurile necesare pentru a ajunge drăgălașul maxim de acum. Stăpânul său, Dorian Popa, este o dovadă vie că vaccinarea te protejează. Dacă îți asumi să călătorești mult așa cum procedează el, vaccinul reprezintă deja un instrument din bagaj.

”Hâtzomanismul” ca mișcare artistică poate să își continue evoluția doar dacă Dorian Popa și Cheluțu sunt în cea mai bună formă. Acesta
nu ar fi devenit vedetă dacă nu ar fi avut toate vaccinurile necesare speciei sale pentru o viață bună. Cheluțu se mișcă ca o gazelă în natură.

Să pozezi ca un topmodel masculin și să arăți fabulos în orice lumină este extrem de dificil. Dar Cheluțu poate pentru că personalitatea sa a fost construită pe inteligența sa nativă ce formează un mix bun cu alimentație rațională și antrenament fizic intens.

Însă tot ce face Cheluțu are la bază știința. Un risc pentru corpul său bestial este asumat de către Cheluțu doar dacă este un risc calculat și urmărește obiectivul unui Cheluțu mai fabulos, mai strălucitor. Dorian Popa reprezintă un deschizător de drumuri printre modelele tinerei generații. Orice influencer cu un real impact în societate are o strategie de a se vinde pe sine ca produs.

Fiecare influencer are o zestre de fani care ajuns să trăiască alături de modelul lor uman. Influencerul este un produs care trebuie să se adapteze în timp și să se își asume că are un efect important asupra fanilor săi. 

Generarea de conținut reprezintă o activitate constantă a unui influencer serios. Asumarea unor idei de către influencer, altele decât admirația nemărginită pentru pisicile drăguțe și selfiurile călduțe cu boticuri de rățușcă, implică riscuri de a pierde fani. Doar că nu poți rămâne în piața dacă tu ca influencer reprezinți doar o pungă de plastic fără conținut așa cum este celebra pungă ce dansează în vânt în filmul ,,American Beauty”. 

Ca produs mediatic ai nevoie de substanță. Dacă toți te plac, nu reprezinți nimic pentru că nimeni nu te atacă. Ca influencer polarizarea publicului este esențială pentru a obține un impact serios care să te mențină în piață. 

Fiecare influencer ce va susține vaccinarea va fi atacat dur de către trolii sovietici. Acești troli sovietici doresc prin fake news să elimine de pe piață concurenții vaccinurilor din Rusia și China. Sursa primară de informație tradusă și livrată de trolii sovietici este presa de stat din Rusia și China, așa cum rezultă dintr-un raport al Uniunii Europene.

Există un interes comercial evident al celor două state de a-și promova vaccinurile, fără însă ca defectele reproșate vaccinurilor occidentale să fie confirmate în practică. Ar fi interesant să vedem și studiile despre afectele adverse ale vaccinurilor din Rusia și China. Și cutezăm să afirmăm că este evident că și aceste vaccinuri au și ele efecte adverse, prin simplul fapt că sunt tot medicamente. 

Orice medicament are efecte adverse, de la banala aspirină până la siropul de tuse. Dar atunci când luăm un medicament îl luăm pentru că efectele sale pozitive sunt mult superioare efectelor adverse. Dacă vom citi prospectul oricărui medicament vedem că putem avea reacții adverse asumate de către producător și care implică sfatul unui medic atunci când se produc – de regulă, probabilitatea efectelor adverse fiind extrem de redusă-.

De aceea, este de bun augur că medicii de familie vor avea sarcina de vaccinare a pacienților pentru ca orice efect advers să fie tratat eficient și la timp. Și de aceea, este bine ca orice reacție adversă la vaccinare să fie tratată operativ și cu seriozitate. Putem trăi în comunitate doar pentru că am fost vaccinați de când suntem mici cu anumite vaccinuri care ne permit să eliminăm riscuri majore de sănătate, cum ar fi tuberculoza, poliomielita sau meningita. 

Formatorii de opinie au suficiente argumente pentru a asuma un punct de vedere favorabil cu privire la vaccinare. Cântecele dragi românilor se raportează la teme populare oricărei ființe umane cum ar fi iubirea, sentimentul de măreție sau tristețea inerentă unor dezamăgiri din viață. Totuși aceste sentimente sunt cel mai bine trăite în comunitate, alături de cei dragi și implică dans și cânt.

Dacă ne vaccinăm pandemia va fi ținută sub control și vom putea din nou să ne întoarcem în brigăzile noastre unde ne bucuram de viață. Cei iubitori de consum moderat de băuturi alcoolice pot să se bucure din nou de frumosul sentiment al lipirii bancnotelor de fruntea umedă a artiștilor.

Cei iubitori de sentimentul inefabil al energiei de club se pot întoarce din nou alături de anturaj în viața de noapte care i-a consacrat. Pentru cei iubitori de hore, deschiderea sezonului de horit poate fi mai aproape dacă ne vaccinăm. Știm că va este dor de tâmpla transpirată a unui necunoscut care vă cântă la ureche sau de blocajul din horă a unuia care nu știe să țină pasul. 

Dacă ne place la distracție, o putem savura doar responsabil și conform modelelor de bune practici stabilite la nivel internaționale. Orice influencer de succes este implicat în viața gregară a națiunii. Un topmodel, trestie gânditoare, nu poate să se pună în valoare decât în prezența unor mulțimi de adoratori.

Un cântăreț de muzică populară nu se poate bucura de prunele coapte dacă nu există lângă el și cei care savurează esența mirifică a acestora. Un Mozart sau un Beethoven al manelelor trăiește pentru dedicațiile făcute în direct contra unor sume senzaționale și pentru freamătul publicului care are frații, copiii, iubitele și prietenii lângă el pe stâncă, și toți dușmanii lor lângă. 

Influencerii noștri din mediul privat sunt integrați în curente artistice la nivel global. Este interesul nostru și al lor să ne vaccinăm și să urmăm modelul Israelului. Dorian Popa și Cheluțu au luminat calea.

Așteptăm ca Loredana și cavalerii ei în alb să lupte și ei pentru ,,Fericire” la nivel național. 

partajează acest articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.