China a ajutat Arabia Saudită să-şi construiască o uzină nucleară secretă unde îmbogăţeşte uraniu – Wall Street Journal « epochtimes-romania.com


“Arabia Saudită a construit cu ajutorul Chinei, o uzină pentru extragerea uraniului din minereul de uraniu, iar evoluţia constituie un salt în intenţia Regatului bogat în petrol de a stăpâni tehnologia nucleară, potrivit oficialilor occidentali care au cunoştinţă despre dosar”, scrie Wall Street Journal într-un raport al unei anchete producătoare de şoc în lumea islamică şi nu numai.

partajează acest articol:
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Brașovul intră în scenariul verde

Organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte sunt permise, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea sălii.

Florin Cîţu: “Pandemia a accentuat inegalitățile între femei și bărbați”

"Pandemia a condus la o creștere a violenței împotriva femeilor, în timp ce sarcinile și responsabilitățile casnice ale acestora au crescut", spune premierul.

Nou director la CJAS Bistrița-Năsăud, în urma concursului național

Deranj mare pentru conducerile Caselor Județeane de Asigurări de Sănătate, în condițiile în care fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, a decis scoaterea la...
partajează acest articol: