miercuri, 1 decembrie 2021
AcasăÎn lumeDiasporaChina anulează sute de zboruri şi impune restricţii de călătorie. Oficial motivul...

China anulează sute de zboruri şi impune restricţii de călătorie. Oficial motivul sunt focarele de COVID

Aeroporturile din Beijing au anulat sute de zboruri, vineri, iar în restul Chinei au fost introduse numeroase restricţii de călătorie pentru a opri ceea ce oficialii au declarat că ar fi un val nou de infectări cu virusul Wuhan.

China se confruntă cu focare sporadice de COVID şi aplică restricţii draconice, izolând milioane de locuitori la domiciliu şi restricţionând circulaţia între provincii.

Conform statisticilor oficiale, considerate false, vineri, 48 de persoane au fost testate pozitiv, numărul total al cazurilor raportate în această săptămână ajungând la 250.

Zeci de mii de locuitori sunt vizaţi de măsurile de carantină din Beijing, unde au fost raportate câteva cazuri.

Aproximativ jumătate dintre zborurile de pe cele două aeroporturi principale din capitala Beijing au fost anulate, potrivit platformei chineze Feichangzhun. De asemenea, autorităţile feroviare au ordonat, joi, oprirea a două trenuri către Beijing şi testarea a peste 450 de pasageri, după ce membri ai personalului au fost identificaţi ca fiind contacte ale unor pacienţi infectaţi.

Regimul comunist de la Beijing încearcă să limiteze orice focar de infectare cu virusul Wuhan dată fiind apropierea Jocurilor Olimpice de Iarnă care se vor ţine la Beijing anul viitor, scrie THE EPOCHTIMES.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE