duminică, 26 septembrie 2021
AcasăNewsletterChina va introduce „succesul” împotriva pandemiei în programa școlară

China va introduce „succesul” împotriva pandemiei în programa școlară

Firul narativ aprobat de guvernul chinez despre pandemia de COVID-19 și „spiritul de luptă” al țării va fi adăugat în programa școlară pentru a sublinia victoria împotriva coronavirusului, a anunțat ministerul educației din această țară, potrivit The Guardian.

Conținutul va fi adăugat în programa elevilor din învățământul primar și gimnazial în cadrul orelor de biologie, educație pentru sănătate, istorie și literatură, pentru a „ajuta elevii să înțeleagă punctul elementar că Partidul și statul pun mereu viața și siguranța cetățenilor săi pe primul loc”, a anunțat marți ministerul.

„Elevii vor învăța despre figuri cheie și fapte care au ieșit la iveală în timpul eforturilor de prevenire și control al pandemiei. Ei vor învăța să încurajeze conștientizarea publică și dedicația, să îmbogățească cunoștințele despre avantajele sistemului socialist cu caracteristici chineze”, a adăugat ministerul

Congresul Național al Poporului a prezentat mai devreme în cursul anului o propunere de a introduce succesul în programa școlară iar conținut despre „spiritul de luptă” al Chinei a fost deja încorporat în anumite ore ale elevilor de liceu.

Deși au existat critici interne la adresa gestionării pandemiei de către autorități, în special datorită tentativelor inițiale de a mușamaliza apariția coronavirusului și reduce la tăcere personalul medical care a încercat să tragă un semnal de alarmă, guvernul prezintă lupta sa împotriva pandemiei drept un uriaș succes.

Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE