Cinci propuneri pentru evitarea înghețării anului școlar și pentru păstrarea calendarului Evaluării Naționale – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Data:

Învățământul suferă schimbări majore în această perioadă, ca urmare a suspendării cursurilor.

Se preconizează că unitățile de învățământ își vor relua activitatea după vacanța de Paști, însă asta depinde de evoluția numărului de infectări cu noul coronavirus.

Reprezentanții Consiliului Național al Elevilor (CNE) consideră că anul școlar nu trebuie înghețat, iar amânarea examenelor naționale trebuie evitată.

„Înghețarea anului școlar nu…

Mesagerul de Sibiu
Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: