Cinci răniți după o bătaie cu furci și lopeți care a început în Pantelimon și a continuat în curtea unui spital din Capitală | Aktual24

Data:

spot_img

O bătaie cu furci și lopeți a avut loc sâmbăta în comuna Pantelimon (Ilfov) între cel puțin 15 persoane. Câțiva indivizi au coborât dintr-o dubă și au atacat alte persoane.

O parte dintre cei bătuți au fugit în curtea unui spital din Sectorul 2, unde au fost urmăriți, bătaia continuând.

S-au înregistrat cinci răniți.

„La data de 21 septembrie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 9 Poliție au fost sesizați, prin sistem 112, de către angajații unui spital din Sectorul 2, cu privire la un scandal la camera de gardă a unității spitalicești.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiști din cadrul subunității.

Citește și: Povestea Transfăgărăşanului – drumul prin munte pe care geniştii l-au construit în patru ani şi jumătate

Din verificările efectuate până în acest moment a rezultat presupunerea rezonabilă că, în urma unui conflict care ar fi avut loc, intre doua familii, în orașul Pantelimon, mai multe persoane ar fi fost rănite. Ulterior, persoanele vătămate au ajuns la un spital din Sectorul 2 al Capitalei.

Totodată, la spital ar fi venit și alte persoane, care aveau mai multe obiecte contondente. În urma altercației ar fi fost distrus un monitor de la camera de gardă.

La momentul sosirii echipajelor de Poliție, persoanele bănuite de comiterea faptei părăsiseră unitatea medicală.

În acest moment se fac verificări pentru identificarea și depistarea persoanelor în cauză.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 9, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere, lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, a anunțat Poliția Capitalei.

Continuarea, în Aktual24.ro

Citește și: Lia Savonea și Mihail Udroiu de la ÎCCJ au decis restituirea la Parchet a dosarului Revoluției, în care este judecat Ion Iliescu

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa imagine: Aktual24.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related