Cine ar putea fi viitorul ministru al Agriculturii. Declaraţiile preşedintelui PSD Olt

Data:

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, a făcut, joi, prima declaraţie cu privire la nominalizarea viitorului ministru al Agriculturii, după demisia deputatului oltean Adrian Chesnoiu.

Anterior, postul de ministru al Agriculturii a revenit organizaţiei PSD Olt, filiala partidului cu cele mai bune rezultate, la ultimele rânduri de alegeri.

Marius Oprescu a precizat că, săptămâna viitoare, vor începe discuţiile la nivelul partidului.

„Până în momentul de faţă, nu am noutăţi. Probabil că săptămâna viitoare se vor demarea discuţiile vizavi de nominalizarea partidului pentru postul de ministru al Agriculturii. La acest moment, sunt doar speculaţii. Nu aşteptăm să ni se ceară o nominalizare. Vom vedea ce vom face şi vom nominaliza, dacă va fi cazul. N-au fost demarate discuţiile şi mi-e greu să mă pronunţ. În baza discuţiilor şi stabilirii procedurii, al nivel naţional, ne vom întâlni şi la Olt şi vom lua o decizie”, a declarat Marius Oprescu, titrează Reporter24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Licitație pentru reabilitarea a 50 de km de infrastructură de tramvai în București. Nicușor Dan: „Este cea mai mare achiziție publică realizată vreodată de...

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, săptămâna aceasta, llansarea licitaţiei pentru reabilitarea a 16 linii de tramvai.

Anonimă prinsă de ANAF cu 5,8 milioane de lei nejustificați pe „marile averi”

Fiscul din Iași a descoperit că o femeie de afaceri a cheltuit în trei ani 5,8 milioane de lei pe care nu-i poate justifica. Ofensivă împotriva „banilor la negru”.

La cea mai bogată universitate din Iași, studenții sunt puși să dea mii de lei pe consumabile

Un grup de studenţi din anul al VI-lea de la Facultatea de Medicină Dentară a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi (UMF) a trimis o plângere pe adresa redacţiei „Ziarului de Iaşi” în legătură cu faptul că trebuie să achiziţioneze din buzunarul propriu, an de an, materiale pentru procesul didactic în valoare de sute de lei. 

Sebastian Burduja, interimar la Educație (surse). Cine ar putea prelua portofoliul

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja (PNL), ar...