Cine ar putea fi viitorul ministru al Agriculturii. Declaraţiile preşedintelui PSD Olt

Data:

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, a făcut, joi, prima declaraţie cu privire la nominalizarea viitorului ministru al Agriculturii, după demisia deputatului oltean Adrian Chesnoiu.

Anterior, postul de ministru al Agriculturii a revenit organizaţiei PSD Olt, filiala partidului cu cele mai bune rezultate, la ultimele rânduri de alegeri.

Marius Oprescu a precizat că, săptămâna viitoare, vor începe discuţiile la nivelul partidului.

„Până în momentul de faţă, nu am noutăţi. Probabil că săptămâna viitoare se vor demarea discuţiile vizavi de nominalizarea partidului pentru postul de ministru al Agriculturii. La acest moment, sunt doar speculaţii. Nu aşteptăm să ni se ceară o nominalizare. Vom vedea ce vom face şi vom nominaliza, dacă va fi cazul. N-au fost demarate discuţiile şi mi-e greu să mă pronunţ. În baza discuţiilor şi stabilirii procedurii, al nivel naţional, ne vom întâlni şi la Olt şi vom lua o decizie”, a declarat Marius Oprescu, titrează Reporter24.

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ce super-armă nouă a folosit SUA pentru doborârea rachetelor iraniene? | Aktual24

Ce super-armă nouă a folosit SUA pentru doborârea rachetelor...

Cel mai reprezentativ consorțiu universitar din România se întâlnește la Iași | Ziarul de Iași

Cel mai reprezentativ consorțiu universitar din România se întâlnește...

În sfârșit, încep lucrările la Spitalul Regional de Urgență Iași | Ziarul de Iași

În sfârșit, încep lucrările la Spitalul Regional de Urgență Iași,...