duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterCine e vinovat că a căzut nocturna la meciul Poli Iași -...

Cine e vinovat că a căzut nocturna la meciul Poli Iași – Viitorul

Preşedintele Politehnicii Iaşi, Ciprian Parachiv, explică ce s-a întâmplat la meciul de duminică, cu Viitorul, pe care ieşenii îl vor pierde din cauza defectării instalaţiei de nocturnă şi dezvăluie că a fost ameninţat după ce a început să taie sinecurile de la club.

Domnule Paraschiv, Iaşul a devenit ţinta ironiilor întregii ţări din cauza fotbalului. Cum e posibil ca al doilea oraş al ţării să nu poată asigura funcţionarea unei instalaţii de iluminat nocturn?

Ştiu că e un stadion vechi, din 1960, depăşit, însă ce s-a întâmplat duminică depăşeşte limita mea de înţelegere. Noi am închiriat, ca de obicei, generator în ziua meciului, generator care a susţinut lumina la unul din stâlpii cu probleme. De ce au picat ceilalţi doi stâlpi nu se ştie nici acum…

Stadionul este al Primăriei, care îl şi administrează. Totuşi, sunt voci care reproşează şi pasivitatea clubului, deoarece nu aţi anunţat că probleme erau încă de sâmbătă.

La antrenamentul din preziua meciului li s-a spus muncitorilor de la stadion de probleme, nu am primit niciun răspuns. Cum au fost şi alte antrenamente în care nocturna nu a funcţionat la capacitate maximă, toată echipa a crezut că se fac economii.

La stadion nici căldură la vestiare nu a fost în toamna asta, antrenorii şi jucătorii au adus aeroterme de acasă… Şi la birouri am luat aparate de aer condiţionat, pentru ca angajaţii să nu mai stea iarna cu gecile pe ei.Nefiind arena noastră, nu putem face mofturi. Semnalăm doar problemele, altcineva trebuie să le rezolve.

Concluzionând, doar persoana care lucrează la nocturnă putea să-şi dea seama că ceva nu e în regulă.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE