Cine este Ioan Raus, prezent la petrecerea organizată de Marius Tuca. „Sunt fiul primei și unicei femei care a fost general de Securitate din România” | Aktual24

Data:

spot_img

Cine este Ioan Raus, prezent la petrecerea organizată de Marius Tuca. „Sunt fiul primei și unicei femei care a fost general de Securitate din România”

Petrecerea organizată de Marius Tuca, la care au participat Marcel Ciolacu și Mircea Geoana, continuă să provoace valuri.

Ciolacu a stat la masă chiar lângă unul dintre cei mai toxici conspirationisti, Ioan Raus, care se prezintă drept „HD Hartmann”.

Citește și: Stimulente între 5.000 și 2.500 de lei/lună pentru angajații ministerului Proiectelor Europene

Ioan Raus sau HD Hartmann, un rusofil și pro-chinez

„Ioan Raus, aka ‘HD Hartmann’, ‘profiler’, dilau de cursă lungă, rusofil, pro-chinez, invitat frecvent la emisiunea lui Tuca de la Gândul: Ioan Raus, aka HD Hartmann, ne dezvăluie că originile ascunse ale civilizației umane au fost descoperite în 1987, într-o peșteră din Antartica.

Când au fost descoperite (orignile civilizariei umane), ne spune ‘profilerul’, ‘Antarctica a fost închisă și lumea a luat-o la vale’, conform unui plan bine pus la punct de dobândire a ‘cheii relației lumii cu cosmogonia’.

Citește și: Șefii sistemului judiciar au anonimizat numele a 109 magistrați

Alte dezvăluiri:

  • morții de covid n-au murit de covid, vom descoperi asta în vreo 100 de ani iar Arafat va fi judecat ca naziștii;
  • Zelenski e de vină pentru invazie și măcelul făcut de ruși în Ucraina;
  • Patriarhul Daniel e bolnav de putere și se întâmplă lucruri atroce sub conducerea lui;
  • Vasile Bănescu e la fel de bolnav de putere, oportunist și lipsit de scrupule ca PS Daniel;
  • scandalul cu nenorocirile care se întâmplau în căminele controlate de Firea este o făcătură care are drept scop scoaterea din joc a lui Pandele, țintă nu e Firea etc.;
  • Marea Resetare însemnă distrugerea civilizației umane pentru că 3 moși puternici vor să dobândească viață veșnică, deși moșii sunt proști și nu știu ce știe Hartmann, că or să moară înainte de Resetare”, a evidențiat analistul Costin Andrieș.

De asemeni, într-o emisiune cu Tuca la Gândul TV, HD Hartmann a susținut că „Sunt fiul primei și unicei femei care a fost general de Securitate din România”.

Continuarea în Aktual24

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: aktual24.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related