luni, 6 decembrie 2021
AcasăNewsletterCine este omul de afaceri despre care Şoşoacă şi Ninel Peia susţin...

Cine este omul de afaceri despre care Şoşoacă şi Ninel Peia susţin că ar fi liderul de facto al AUR

Senatoarea Diana Iovanovici Şoşoacă susţine că omul de afaceri din domeniul imobiliar Marius Dorin Lulea ar fi liderul de facto şi din acte al formaţiunii AUR şi cel care controlează financiar acest partid, şi nu George Simion şi Claudiu Târziu, relatează G4Media. La rândul său, Lulea neagă afirmaţiile.

“Nu controlez eu nimic. Partidul are un BNC [Birou Naţional Central – n.r.] cu membri şi doi co-preşedinţi. Am fost preşedinte fondator pentru că am experienţă birocratică din activitatea mea curentă. Eu sunt o persoană destul de publică, activitatea mea se poate vedea online, mă ştie tot corpul profesional de ingineri şi arhitecţi. Sunt implicat datorită prieteniei cu George Simion alături de care am luptat pentru unirea cu Basarabia şi luptăm şi astăzi, dar pe căi politice”, a precizat Lulea, pentru publicaţia citată.

De asemenea, omul de afaceri a acuzat-o pe Diana Şoşoacă, exclusă recent din AUR, că minte la “fiecare frază pe care o spune”, adăugând că senatoarea are o agendă proprie care nu are legătură cu “profesionalismul necesar unei funcţii de demnitate publică”.

“Domnul Lulea este actual preşedinte AUR în acte. La acest moment în actele partidului nu apar în conducere nici George Simion, nici Claudiu Târziu, ci domnul Marius Lulea, un domn cu foarte multe afaceri imobiliare”, a afirmat Diana Şoşoacă pentru Europa Liberă.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE