Familia care ar construi în afara legii două blocuri imense în Sectorul 6 mai deține proiecte imobiliare în Chiajna, județul Ilfov, și în București. Ansamblul rezidențial despre care primarul Ciucu susține că nu are acte este unul dintre cele mai mari proiecte de gen din Sectorul 6. Pe de altă parte, dezvoltatorul imobiliar susține că primarul Ciucu a încurcat proiectele.

UPDATE 23.30 Reprezentanții dezvoltatorului imobiliar ne-au trimis, marți seara, precizări legate autorizațiile pe care le dețin. Din datele puse la dispoziție de aceștia reiese că primarul Ciprian Ciucu a încurat proiectele pe care compania le desfășoară. În primul rând, pentru blocurile deja construite, acuzate că ar fi fără autorizație de primar, acestea ar fi avea documentele în ordine. Este vorba de:

  • Autorizația de construire nr. 149 din data de 04.04.2018 și Autorizația de construire nr.779/29.11.2018, ambele eliberate de către Primăria Sectorului 6 București pentru Corpul A ce corespunde actualmente scărilor nr. 1 și nr. 2 (fazele 1 și 2 ale proiectului EnVogueResidence), ambele situate în Drumul Ciorogârla nr. 297-299, sector 6, București.
partajează acest articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.