Cine este vinovat de tragedia de la Șerbești în care au murit trei tineri | Ziarul de Iași

Data:

spot_img

Cine este vinovat de tragedia de la Șerbești în care au murit trei oameni, duminică la amiază? Șoferița care conducea autoturismul Audi A3, sau motocicliștii? Până va veni poliția din Vaslui cu un răspuns, încercăm noi să oferim o variantă, neoficială. Citiți detalii în articolul de mai jos.

Mirii care aveau nunta programată sâmbătă, Ionela Bercea și George Vâlcu, aflați pe o motocicletă, cât și cavalerul lor de onoare, Ion Irinel Sacu, pe o a doua motocicletă, au plecat duminică din Iași spre Vaslui, pe DN 24, către orele amiezii. Unele surse spun că plecau spre Galați, cu haine cumpărate pentru nuntă, alte surse spun însă că doar ieșiseră la o plimbare cu motoarele.

În tragedia de la Șerbești au murit trei tineri

George se afla pe o motocicletă cu Ionela, Irinel era singur, după ce soția acestuia ar fi refuzat plimbarea, deoarece avea alte treburi. La granița cu județul Vaslui, între Șerbești și Codăești, Irinel a încercat să depășească cuplul aflat pe celălalt motor, se pare că mai mult din distracție.

Citește și: Zeci de participanți, din 12 cluburi din lume, la Concursul European (IRO) al Câinilor de Căutare-Salvare

Cele două motociclete s-ar fi aflat în paralel un moment, apoi Irinel a depășit motocicleta cu cuplul foarte aproape de o curbă la stânga, cu o pantă ușoară. Acesta s-ar fi aflat încă pe sensul opus în momentul în care a apărut de după curbă un Audi A3, iar lucrurile s-au precipitat rapid. Mai întâi s-a izbit violent de mașină Irinel, apoi autoturismul a intrat pe sensul opus de mers, unde a lovit violent și motocicleta pe care se afla cuplul de tineri.

Motocicletele și autoturismul s-au răsturnat toate pe aceeași parte, adică pe dreapta sensului Iași – Vaslui. Cei doi bărbați de pe motociclete au decedat repede, spun surse medicale, unul fiind parțial ars de incendiul izbucnit de la una dintre motociclete, care a aprins și desișul vegetal în care a ajuns, iar fata a fost găsită la o depărtare destul de mare de locul accidentului, fiind aruncată, semn că cele două motoare aveau viteză mare la momentul impactului.

Continuarea în Ziarul de Iași!

Colaj foto: ziaruldeiasi.ro


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related