luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterCine sunt ,,privilegiații” care se vaccinează peste rând

Cine sunt ,,privilegiații” care se vaccinează peste rând

Treizeci la sută dintre vaccinări sunt făcute în afara platformei de programare, pentru că oamenii merg direct și se vaccinează la centre unde se lucrează încă pe hârtie, potrivit ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Ministrul spune că sunt două „vulnerabilități” în campania de vaccinare.

Vlad Voiculescu a afirmat, miercuri, într-o conferință de presă, că una dintre vulnerabilitățile campaniei de vaccinare este că 30% dintre vaccinări sunt în afara platformei de programare, ceea ce înseamnă că 30% dintre oamenii care sunt în Registrul Naţional de Vaccinare nu se regăsesc în platforma de programare.Situația se explică prin faptul că oamenii merg direct și se vaccinează la centre unde se lucrează încă pe hârtie.

„Sunt centre de vaccinare care nu sunt informatizare aşa cum s-ar cuveni, lucrurile sunt încă notate pe hârtie. Faptul că oamenii nu se programează în platformă şi merg direct la centru reprezintă o vulnerabilitate pe care am semnalat-o colonelului Valeriu Gheorghiţă. Trebuie să mergem cât mai mult către o digitalizare şi clarificare a procesului respectiv”, a declarat Vlad Voiculescu.

Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE