luni, 6 decembrie 2021
AcasăNewsletter"Cineva s-a grăbit" - Ministrul Educaţiei anunţă modificarea formularului de consimţământ pentru...

„Cineva s-a grăbit” – Ministrul Educaţiei anunţă modificarea formularului de consimţământ pentru testarea COVID a elevilor

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat sâmbătă seara, la Realitatea PLUS, că formularul publicat de Ministerul Sănătăţii privind consimţământul părinţilor pentru testarea antigen a elevilor care prezintă simptome asociate cu COVID-19 va fi modificat, urmând a fi adus în conformitate cu legislaţia în domeniu.

„Cineva s-a grăbit, într-adevăr, din păcate. Acest formular va fi schimbat, vor fi adăugate informaţii ca să fie adus în conformitate cu legislaţia în domeniu (…) Probabil că din dorinţa de a face bine, în spiritul prevenţiei s-au strecurat şi astfel de erori care sunt generate doar de grabă, nu de rea intenţie…”, a afirmat Cîmpeanu, citat de Agerpres.

Ministrul a menţionat că părinţii nu sunt obligaţi să completeze acest formular şi nici nu au cum să fie obligaţi, potrivit legislaţiei în vigoare. De asemenea, Sorin Cîmpeanu a arătat că se vor instrui cadrele didactice să primească formularul de la acei părinţi care vor dori să aducă luni acest formular completat, din proprie iniţiativă.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE