duminică, 29 mai 2022
AcasăNewsletterCiolacu ameninţă cu moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu: Avem suficiente argumente

Ciolacu ameninţă cu moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu: Avem suficiente argumente

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat într-un interviu pentru G4Media că social-democraţii vor depune moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu în această sesiune. Ciolacu a menţionat că ar exista „suficiente argumente” pentru acest demers.

„După cum ştim, constituţional, opoziţia are dreptul de a depune o moţiune de cenzură pe fiecare sesiune şi, categoric, vom depune o moţiune de cenzură în această sesiune, este evident faptul că avem suficiente argumente”, a declarat liderul PSD.

Social-democratul susţine că şi dacă ar urmări doar ştirile publicate într-o zi, ar găsi două-trei teme pentru moţiune.

„În primul şi în primul rând continuăm pe ‘astăzi se face un an de când am intrat în stare de urgenţă’, pe gestionarea pandemiei. Mi se pare şi rămâne tema principală. Pentru că deja nu mai putem vorbi despre economie atâta timp cât nu reuşim să depăşim această criză sanitară şi uitaţi că, efectiv, parcă nu învăţăm nimic din ce s-a întâmplat acum un an de zile sau acum şase luni de zile. Nu poţi să faci mereu şi mereu aceleaşi greşeli. Iarăşi suntem cu ATI-urile la maximum, acum se discută, după ce am micşorat numărul în ATI cu 100 de paturi, acum se discută să mai mărim numărul la ATI, când suntem în plină criză. Nu există prevenţie, nu există anticipare a unor paşi. Mie domnul Rafila îmi explică foarte clar progresia şi cum duc lucrurile. Din ce mi-a explicat mie, în patru-cinci zile deja avem un blocaj total în ATI. Şi nimeni nu ia nicio măsură”, a argumentat Ciolacu.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE