Ciolacu iese la atac după ce preşedintele Iohannis i-a cerut lui Stelian Ion să explice clasarea dosarului “10 august”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacţionat, joi, cu privire la solicitarea făcută de şeful statului ca ministrul Justiţiei să explice îngroparea dosarului “10 august”.

“Oamenii politici din România ar trebui să se hotărască! Respectă independenţa justiţiei şi se abţin de la comentarii privitoare la deciziile judecătoreşti definitive. Sau nu respectă independenţa justiţiei şi pun presiune pe judecători atunci când o sentinţă definitivă nu le convine din punct de vedere politic. Ca să ştie fiecare român în ce direcţie vrea fiecare partid să ducă România”, a menţionat Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că, joi, preşedintele Klaus Iohannis a intervenit în controversa generată de îngroparea dosarului “10 august” şi i-a cerut ministrului Justiţiei să explice public cum s-a ajuns în situaţia ca dosarul privind evenimentele din 10 august 2018 să fie clasat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Doi poliţişti, reţinuţi în dosarul morţii bărbatului brutalizat ieri, lângă Autogara Sud Piteşti

În această seară, anchetatorii au dispus reţinerea a doi agenţi de Poliţie, vinovaţi, spun anchetatorii, pentru moartea violentă a unui bărbat de 63 de...

STUDIU | Ivermectina, niciun beneficiu în tratarea pacienților infectați cu COVID-19 cu forme medii sau severe

Cel mai mare studiu științific de până acum arată că Ivermectina nu are niciun beneficiu în tratarea pacienților cu o afectare moderată în urma infecției cu SARS-CoV-2.

Clujul, tot mai aproape de a scăpa de restricții. Rata incidenței COVID-19, în continuă scădere

Rata de incidență a cazurilor COVID-19 în municipiul Cluj-Napoca se află într-o continuă scădere, conform datelor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Cluj. Dacă rata...