miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterCiolacu vrea guvern minoritar PSD sau de uniune națională cu Alexandru Rafila...

Ciolacu vrea guvern minoritar PSD sau de uniune națională cu Alexandru Rafila premier

Șeful PSD, Marcel Ciolacu a declarat joi că va merge la Cotroceni cu propunerea de premier a lui Alexandru Rafila care să conducă ori un guvern minoritar ori unul de uniune națională.

Alexandru Rafila nu va fi prezent luni la consultările de la Palatul Cotroceni pentru că e în continuare în izolare, după ce soția sa a fost confirmată cu COVID, a anunțat Marcel Ciolacu.

Propunerea ca Alexandru Rafila să fie propus premier de PSD a fost validată în Consiliul Politic al partidului.

„Venim în fața românilor cu o propunere decentă, reală, valoroasă, recunoscută atât pe plan național, cât și pe plan internațional. Am văzut și propunerea PNL și agreată de președintele Iohannis în persoana dlui Cîțu, groparul economiei românești. Criteriile care au cântărit cel mai mult au fost de om de partid și om obedient președintelui. Este cazul ca președintele, PNL și USR să recunoască că au pierdut alegerile și să nu transformăm această perioadă într-o ciolaniadă”, a afirmat liderul PSD.

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE